Tanfolyami áttekintés
ETIKA ÉS AZ ÁLLAPOTOK TANFOLYAM

Az Ember hosszú ideje úgy találta, hogy az etika egy zűrzavaros témakör. Az utóbbi évtizedekben még inkább azzá vált. Honnan tudja az ember, hogy amit tesz, az jó vagy rossz?

A sok kényszer közepette – ami húzza-vonja – hogyan lehet biztos abban, hogy önmaga, családja, életének minden területe és a jövő szempontjából a legjobb döntéseket hozza?

Ezen az INGYENES ONLINE TANFOLYAMON meg fogja tanulni:

  • Melyek azok a pontos formulák, amelyekkel stabilan javíthat az élet bármely részén
  • Miért van az, hogy néhány szervezet kisebb lesz egy válsághelyzet után, és hogyan lehet ezt kezelni
  • Hogyan tartsunk meg egy fontos és befolyásos pozíciót
Kezdés most >>
Tanfolyami részletek

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam lépésről lépésre van felépítve, sorrendben követik egymást az olvasnivalók, a fogalmazások és a gyakorlati feladatok.

A kezdés előtt ön létrehozza a személyes fiókját az Önkéntes lelkész weboldalon. Ha már be van jelentkezve, az internetes program végig fogja önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. Az összes tanfolyami anyagot az Önkéntes lelkész weboldal biztosítja.

A tanfolyam hossza

8-10 óra. De csinálhatja a tanfolyamot a saját sebességével is. Más szóval, nincs időhöz kötve. A tanfolyam ingyenes szolgáltatás a részünkről az ön számára.

Tanfolyami anyagok

Füzet: Etika és az állapotok

vagy A Szcientológia kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzet fájlját ingyenesen, illetve vásárolja meg a füzetet, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

A tanfolyama során egy online tanfolyam-felügyelő fogja önt felügyelni, aki segíteni fog abban, hogy ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert azokból. A végeredmény az lesz, hogy ön teljes mértékben képessé válik alkalmazni a tanfolyam adatait. Ha bármilyen további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

Értékelés

Az ön tanfolyam-felügyelője értékelni fogja az ön által beküldött összes feladatot. Ha valamelyik feladata javítást igényel, a felügyelője vissza fogja azt küldeni önnek, és útmutatásokat ad arra vonatkozóan, hogy mit kell átnéznie és kijavítania.

Tanfolyamzárás

A tanfolyam lezárásáról postán kapni fog egy kinyomtatott oklevelet is.

Segítség

Az online tanfolyamainkkal kapcsolatos szolgáltatások mindig az ön rendelkezésére állnak. Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőjét, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el.Kezdés most >>
Sikerbeszámolók

„Az etika és az igazságszolgáltatás tudománya régóta az emberi természet lényege. Csak annyira vagyunk emberségesek, amennyire az igazságszolgáltatásunk az, és ahogyan bánunk egymással. A Szcientológia önkéntes lelkész tanfolyam Az etika és az állapotok részében L. Ron Hubbard egy átfogó eszköztárat biztosított, amely szerint az életünket élhetjük.

Azzal, hogy megtanítjuk az embereket, hogyan ismerjék fel a létezés pontos állapotait, és hogyan alkalmazzák a formulákat és lépéseket ezekre az állapotokra, az emberek sokkal jobb állapotba kerülhetnek, és ez még csak a kezdet az életminőségük javulásában.

E lépések követésének köszönhetően olyan elfoglaltnak találtam magam az életben – amelynek sok oldalán már javítottam –, hogy most a leginkább az foglalkoztat, hogy hogyan egyensúlyozzam ki az életem összes területét.

Soha még ezelőtt nem ment úgy a sorom, hogy ilyen boldog lettem volna. Volt egy »felismerésem« is arról, hogy etika nélkül az emberek miért hajlamosak sokkal alacsonyabb életszínvonalon élni. Ez a nyereség megmutatta nekem, hogy egy csomó régi barátom miért van beleragadva egy ciklikusan ismétlődő szituációba.

A tanfolyam ismereteit mindenkinek el kellene sajátítania, és az életük sokkal másabb lenne.” – C. H.


„Hatalmas nyereségeim voltak abból, hogy ezt az Önkéntes lelkész tanfolyamot tanultam. Azzal, hogy követtem az útmutatásokat, a pénzügyi statisztikáimat visszafordítottam pozitív irányba. A tanfolyam befejezése előtt nyakig voltam a hitelkártya-adósságban, miután pedig befejeztem, mindössze egy hónapon belül több mint 90%-át letudtam!

Csak ki kellett szállnom egy változatlan trendből, és amikor pénz folyt be, megbizonyosodtam róla, hogy a Bőség állapotának formuláját követem.” – S. M.


„Ez előtt a tanfolyam előtt egyáltalán nem voltam tudatában az állapotaimnak, illetve a többiek állapotának sem a munkahelyemen. Sok nehézséggel küzdöttem az eddigi pályafutásom során, mivel híján voltam ennek a tudásnak. Néha rossz dolgokat teszünk jókor, illetve jó dolgokat teszünk rosszkor.

Ez a tanfolyam ellátott a működés helyes útjával – mit tegyek ekkor, illetve mit ne tegyek ekkor. Megadta a technikát, hogy lássam a problémákat, és aztán orvosolom is őket egy tudományos módszertan segítségével. A tanfolyam segítségével felismertem a saját és mások tévedéseit a munkában. Ha nem vettem volna részt ezen a tanfolyamon, bizton állíthatom, hogy soha nem értettem volna meg az élet ezen részének titkait.

Végül hozzá kell tennem, hogy tényleg működik, ha helyesen alkalmazzák. Most már sokkal több megértéssel rendelkezem a munkakörnyezetemről, és másoknak is tudok segíteni.

Köszönet a tanfolyam-felügyelőmnek a segítségért és az értékes útbaigazításokért, és L. Ron Hubbardnak.” – A. M.

Kezdés most >>
Miért végezze el ezt a tanfolyamot?

A sorsra bízza a jövőjét?

Úgy érzi, hogy csak a szerencsén múlik az életbeli sikere vagy kudarca? Nem tudja, hogyan javítson a sorsán?

Szinte mindenki szeretne javítani az életén. De hogyan tegyük ezt?

Mi lenne, ha léteznének pontos formulák, amelyeket követhetnénk, hogy javítsunk az életünk bármely részén (legyen az akár tanulás, házasság vagy munka)?

Nos, ezek a formulák léteznek, és megtalálhatók ebben a tanfolyamban.

Pontos eszközökről van szó, amelyeket helyesen alkalmazva véget ér a válság, az aggódás és a szegénység, és helyettük stabilitás, terjeszkedés és jó közérzet köszönt be.

Tudja meg, hogy:

  • Melyek azok a pontos formulák, amelyekkel stabilan javíthat az élet bármely részén
  • Miért van az, hogy néhány szervezet kisebb lesz egy válsághelyzet után, és hogyan lehet ezt kezelni
  • Hogyan tartsunk meg egy fontos és befolyásos pozíciót
Kezdés most >>